Pobrinimo se za vašu imovinu, a vi uživajte u svom slobodnom vremenu i dobiti! - KokoStay

Reset Password

Your search results
20/12/2023

Pobrinimo se za vašu imovinu, a vi uživajte u svom slobodnom vremenu i dobiti!

Posjedovati nekretninu za odmor u Hrvatskoj san je mnogih ljudi. Međutim, upravljanje takvom nekretninom može biti dugotrajno i zahtijeva opsežno znanje i vještine. Stoga je vrijedno razmisliti o korištenju usluga profesionalaca kao što je moj – Kokostay. U ovom članku predstavljamo dva modela suradnje koje nudimo vlasnicima nekretnina u Hrvatskoj: promidžbu nekretnina uz proviziju za stjecanje kupaca i cjelovitu cjelovitu uslugu.

 

Uzorak 1:

Promocija nekretnina uz proviziju za pridobijanje kupaca

Ako želite sami upravljati svojom nekretninom za odmor, ali trebate pomoć u pridobivanju kupaca, ovaj model suradnje je za vas. Nudimo:

Profesionalna priprema ponude: Izrađujemo atraktivan opis i kvalitetno fotografiramo vašu nekretninu.

Promocija na najvećim OTA portalima: Vašu ponudu postavljamo na popularne portale kao što su Booking.com ili Airbnb, zahvaljujući čemu ćete postići veću vidljivost i interes potencijalnih kupaca.

Aktivna prisutnost na društvenim medijima: Promičemo vašu nekretninu na našim kanalima društvenih medija, što vam omogućuje da dosegnete još širu publiku.

Provizija za stjecanje kupaca: Proviziju naplaćujemo samo ako uspijemo privući kupca da iznajmi vašu nekretninu. Zahvaljujući tome, nemate nikakvih troškova ako mi ne stvaramo dodatni prihod za vas.

Model 2:

Kompletna usluga – sveobuhvatne usluge u prometu nekretnina

Ako želite maksimalan profit i minimalan angažman u upravljanju imovinom, model full service je savršen za vas. Nudimo:

Cjenovna i promotivna strategija: Razvijamo optimalnu cjenovnu i promotivnu strategiju, prilagođenu lokalnim uvjetima i očekivanjima kupaca, kako bismo povećali vaš prihod od najma.

Kontakt s klijentima: Obrađujemo rezervacije, odgovaramo na pitanja i potrebe kupaca, što vam omogućuje da se usredotočite na druge aspekte svog života.

Prisutnost na OTA portalima i društvenim mrežama: Kao u modelu 1, promoviramo vašu nekretninu na najvećim OTA portalima i vodimo aktivnu kampanju na društvenim mrežama, povećavajući doseg i atraktivnost ponude.

Čišćenje i održavanje nekretnine: Pružamo profesionalno čišćenje i održavanje vaše nekretnine između najma kako bismo osigurali da je uvijek u savršenom stanju za sljedeće goste.

Doček gostiju: Osobno dočekujemo goste na licu mjesta, predajemo ključeve i pružamo sve potrebne informacije o objektima i okolici.

Stalo nam je do preporuka: Potičemo goste da ostavljaju pozitivna mišljenja, što zauzvrat privlači nove klijente i povećava prihod od najma.

Statistika i izvješća: Redovito dostavljamo izvješća o najmu vaše nekretnine, podatke o dobiti, kao i analizu tržišta koja će vam pomoći da donesete ispravne investicijske odluke.

Maksimiziranje profita: zahvaljujući našem iskustvu i znanju, u mogućnosti smo učinkovito upravljati vašom nekretninom za odmor, povećavajući njenu profitabilnost.

Zašto se isplati odabrati KokoStay?

Bez obzira koji model suradnje odabrali, možete računati na našu predanost, profesionalnost i težnju da maksimiziramo Vašu zaradu od najma nekretnina u Hrvatskoj. Evo nekoliko razloga zašto biste nam trebali vjerovati:

Iskustvo: Imamo dugogodišnje iskustvo u upravljanju nekretninama za odmor, tako da znamo najbolje prakse i strategije koje se pretvaraju u povećanje prihoda.

Individualni pristup: prema svakoj nekretnini se odnosimo kao prema vlastitoj, prilagođavajući naše aktivnosti njezinoj specifičnosti te potrebama i očekivanjima vlasnika.

Širok doseg: Zahvaljujući suradnji s najvećim OTA portalima i aktivnostima na društvenim mrežama, u mogućnosti smo doprijeti do široke skupine potencijalnih kupaca.

Zadovoljstvo kupaca: Zadovoljstvo kupaca naš je prioritet, zbog čega se brinemo da naši gosti budu zadovoljni svojim boravkom i da se rado vraćaju u nekretnine koje iznajmljujemo.

Fleksibilnost: Nudimo dva modela suradnje koji nam omogućuju prilagodbu različitim potrebama i očekivanjima vlasnika nekretnina.

Da sažmemo…

Upravljanje nekretninom za odmor u Hrvatskoj može biti teško i dugotrajno. Stoga je vrijedno razmisliti o korištenju usluga profesionalaca kao što je Kokostay koji će vam pomoći da povećate svoj profit od najma. Nudimo dva modela suradnje: promidžbu nekretnina uz proviziju za pridobijanje kupaca i cjelovitu cjelovitu uslugu prilagođenu Vašim potrebama i očekivanjima.

Zahvaljujući našem iskustvu, individualnom pristupu, širokoj ponudi, brizi za zadovoljstvo kupaca i fleksibilnosti, u mogućnosti smo povećati isplativost Vaše nekretnine za odmor u Hrvatskoj. Kontaktirajte nas kako biste saznali više o tome što možemo ponuditi za vas i vašu nekretninu. Zajedno ćemo olakšati upravljanje imovinom, a Vaš profit će se povećati!

Zanima vas? Pišite nam:


User Review
    Comments Rating 0 (0 reviews)