politika privatnosti - KokoStay

Reset Password

Broj gostiju
Odrasle osobe
Dob od 13 ili više godina
0
Djeca
Uzrast od 2 do 12 godina
0
Dojenčad
Ispod 2 godine
0
Zatvori

politika privatnosti

18/12/2023 by admin

www.kokostay.com (u daljnjem tekstu “Web stranica”) dio je tvrtke KokoStay doo (u daljnjem tekstu “KokoStay”), koja je hrvatska tvrtka pravno registrirana: KokoStay doo, Freja Tuđmana 788, 21 220 Kaštel Lukšić, identifikacijski kod:

, MBS , OIB 06009220625.

KokoStay postupa s osobnim podacima korisnika ove Stranice s poštovanjem i povjerljivošću te u skladu sa zakonom – te poduzima sve razumne korake kako bi osigurao da su osobni podaci pohranjeni sigurno i točno. Kontaktirajte nas ako imate pitanja ili komentara o našoj politici ili našem korištenju vaših osobnih podataka putem kontakt podataka na kraju.

Ovaj dokument sadrži detaljne informacije o kolačićima i načinu na koji obrađujemo osobne podatke. Ova politika privatnosti može se mijenjati s vremena na vrijeme kako se dodaju nove usluge ili kao odgovor na zakonske promjene ili komercijalne događaje, a svaki korisnik web stranice dužan je biti upoznat s trenutnom politikom privatnosti. Promjene pravila o privatnosti bit će objavljene na ovoj web stranici.

Osobni podaci :

Administrator osobnih podataka Korisnika je KokoStay KokoStay doo, identifikacijski kod:

Prilikom registracije, podnošenja upita ili rezervacije kuće za odmor putem ove web stranice, osobni podaci kao što su ime, telefonski broj i e-mail adresa bit će pohranjeni u našoj bazi podataka jer KokoStay mora pružiti važne informacije kao što su potvrda rezervacije, podsjetnici za plaćanje i druge rezervacije -povezane informacije.

Davanje podataka je dobrovoljno, međutim, nedavanje određenih podataka koji su na web stranici Administratora označeni kao obvezni rezultirat će nemogućnošću pružanja određene usluge i postizanja određenog cilja ili poduzimanja određenih radnji.

Kada posjetite ili pregledavate ovu stranicu, mogu se prikupljati određene informacije, kao što su vaša IP adresa, preglednik koji koristite i informacije o operativnom sustavu vašeg računala, verziji aplikacije, postavkama jezika i stranicama koje su prikazane korisnicima.

Zaštita osobnih podataka

KokoStay koristi stroge sigurnosne mjere kako bi zaštitio vaše osobne podatke i spriječio njihovo otkrivanje trećim stranama bez vašeg pristanka. U tu svrhu uređaji za pohranu podataka drže se na sigurnoj lokaciji s ograničenim fizičkim pristupom – a koriste se vatrozidi i druge mjere za ograničavanje elektroničkog pristupa. Samo interno osoblje KokoStaya kojemu su potrebni podaci za obavljanje određenog posla, kao što je služba za korisnike ili upravljanje rezervacijama, ima pristup osobnim podacima. Svi zaposlenici KokoStaya dužni su čuvati povjerljivost osobnih podataka.

Otkrivanje osobnih podataka

KokoStay može otkriti osobne podatke korisnika trećim stranama samo u strogo definiranim slučajevima. Na primjer, ako je potrebno za obradu rezervacije, podaci se mogu proslijediti vlasnicima kuća za odmor ili agencijama za upravljanje nekretninama. Dodatno, KokoStay može otkriti osobne podatke ako to zahtijeva zakon ili na zahtjev agencija za provođenje zakona ili sudova.

Korisnički podaci mogu se prenositi izvan Europske unije, u treće zemlje, a ukoliko do toga dođe, prenosit će se samo primateljima koji jamče najveću zaštitu i sigurnost podataka.

Podatke o korisniku čuvat će Administrator tijekom provedbe pojedinih usluga/ciljeva.

Kolačići

Ova web stranica koristi kolačiće, male tekstualne datoteke pohranjene na vašem uređaju. Kolačići se koriste kako bi ovu web stranicu učinili jednostavnijom za korištenje, poboljšali njezinu izvedbu i prikupili anonimne statističke podatke o korištenju web stranice. Možete blokirati ili izbrisati kolačiće pomoću postavki preglednika, ali to može utjecati na funkcionalnost web stranice.

Vaše pravo

Kao nositelj podataka, imate pravo na pristup, ispravak, brisanje, ograničenje obrade, prigovor na obradu i prijenos vaših osobnih podataka. Kako biste ostvarili ta prava, kontaktirajte nas putem kontakt podataka navedenih na ovoj stranici. Također imate pravo podnijeti pritužbu nadležnom nadzornom tijelu ako smatrate da obrada Vaših osobnih podataka krši zakon.

Radi ostvarivanja svojih prava, Korisnik se može obratiti Upravitelju putem e-maila: kontakt@kokostay.com ili poštom na adresu sjedišta Upravitelja, uz naznaku opsega svojih zahtjeva. Odgovor će biti dostavljen najkasnije u roku od 30 dana od dana zaprimanja zahtjeva i njegove obrazloženosti.

Ukoliko je Korisnik dao privolu za određenu radnju, takva privola se može povući u bilo kojem trenutku, što će rezultirati brisanjem e-mail adrese s mailing liste Administratora i prestankom navedenih radnji. Povlačenje privole ne utječe na obradu podataka koja se na temelju privole provodila prije njezina povlačenja.

Linkovi na druge stranice

Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice koje nisu pod kontrolom KokoStaya. KokoStay nije odgovoran za praksu privatnosti ovih stranica. Savjetujemo korisnicima da pročitaju pravila privatnosti ovih stranica prije davanja svojih osobnih podataka.

kontakt

Ako imate pitanja ili komentara u vezi s ovom politikom privatnosti, kontaktirajte nas putem kontakt podataka u nastavku:

KokoStay doo Freja Tuđmana 788 21 220 Kaštel Lukšić Hrvatska E-mail: kontakt@kokostay.com Telefon: +385 99 6659 915