O nama - KokoStay

Reset Password

KokoStay

Sa strašću prema putovanjima, nakretninama i poslu Za ljubav uživanja u životu i iskorištavanja prilika, koje ponekad dođu same od sebe, a nekada ih sami stvaramo.

KokoStay

KokoStay, tvrtka koju je u Hrvatskoj osnovao bračni par iz Poljske- poduzetnik koji vodi preko 20 tvrtki u Poljskoj i njegova supruga, ljubiteljica putovanja, koja ima veliko iskustvo u nekretninskoj industriji i voli raditi z drugim ljudima. To je nevjerojatna kombinacija poslovnih, marketinških i prodajnih kompetencija, kao i solidnog znanja iz područja nekretnina, pravne sigurnosti i osiguranja, u kombinaciji s razumijevanjem potreba klijenta.
Zahvaljujući našem iskustvu i kombinaciji ljudi, tehnologije i nekretnina, možemo osigurati ispunjenje ciljeva turista, digitalnih nomada, ljubitelji putovanja, investitora i vlasnika nekretnina za iznajmljivanje.

Kako vam možemo pomoći?

Kod nas ćete pronaći savršeno mjesto za Vaš odmor

Naša ponuda uključuje nekretnine koje će zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih putnika.

Lako mijenjajte mjesta

U vrijeme rada na daljinu i digitalnih nomada, možete živjeti i raditi s bilo kojeg mjesta na svijetu. U ponudi imamo prostrane nekretnine, koje po potrebi prilagodit ćemo u skladu s Vašim očekivanjima.

Brinut ćemo se za Vašu nakretninu i prihode.

Ako želite investirati u nekretninu za odmor, s nama će to biti lako! Zahvaljujući suradnji s provjerenim agencijama za nekretnine, pomažemo našim klijentima u pronalasku prave nekretnine!

Zašto se isplati raditi s nama?

Fokusirani smo na fleksibilnost i profesionalnost.

Mi ostvarujemo Vaše ciljeve

Vjerujemo da nas postizanje vaših ciljeva također približava ostvarenju naših. Win-win

Koristimo tehnologiju

Koristimo provjerene tehnologije kako bismo osigurali učinkovitost marketinških, komunikacijskih i korisničkih aktivnosti.

Stalo nam je do vaše sigurnosti

Brinemo se o pravnoj, poreznoj i osigurateljnoj sigurnosti kako bi i vaši interesi bili sigurni.

Potrebama klijenta pristupamo holistički

Surađujemo s agentima za nekretnine, tvrtkama za iznajmljivanje automobila i druge opreme kako bismo svakom gostu pružili sve što je potrebno.

Proizvod prilagođavamo Vašim potrebama

Vjerujemo da su proizvod i usluga prilagođeni potrebama i mogućnostima ključ zadovoljstva naših kupaca.

Volimo ono što radimo

Svatko od nas je tu jer to želi, zna zašto to treba raditi, koja je naša misija, za koga radimo i ostvarujemo svoje ciljeve, a to je UVIJEK naš klijent.

Kontakt obrazac


Kontaktirajte nas!

KokoStay