Često postavljana pitanja - KokoStay

Reset Password

Često postavljana pitanja kupaca

U nastavku ćete pronaći popis pitanja i odgovore na najčešće postavljana pitanja naših kupaca. Ukoliko ne pronađete odgovor na svoje pitanje, pišite nam na kontakt@kokostay.com

Mogući načini plaćanja:

  1. Bankovni transfer
  2. Online Visa ili MasterCard
  3. PayPal

Da, depozit iznosi 20% od ukupnog iznosa rezervacije i treba ga platiti odmah nakon rezervacije.

Cjelokupni iznos potrebno je uplatiti najkasnije 28 dana prije početka boravka. Ukoliko je rezervacija napravljena manje od 28 dana prije njenog početka, puni iznos potrebno je uplatiti odmah po izvršenoj rezervaciji.

Da, svaki apartman/kuća ima posteljinu i ručnike (za kućnu upotrebu, ne za korištenje na plaži ili bazenu).

Da, surađujemo s tvrtkama koje pružaju takve usluge, ali za dogovor oko detalja kontaktirajte nas direktno na e-mail adresu kontakt@kokostay.com.

Da, 4 tjedna prije početka boravka dobit ćete STAY CARD sa svim potrebnim podacima, tj. datume, vremena, adrese, pristupne kodove (ako je potrebno), informacije o lokaciji, upute i druge korisne informacije.

Da, ako planirate doći s većom grupom, a ne vidite odgovarajući smještaj, pišite nam. Pokušat ćemo odabrati pravo rješenje koje će zadovoljiti vaše smjernice.

Da, planirate li boravak izvan sezone dulji od 28 dana (između 15. rujna i 15. lipnja), napišite nam poruku i pripremit ćemo posebnu ponudu prilagođenu Vašim potrebama.

  • Full service Nudimo cjelovitu uslugu upravljanja apartmanima za kratkoročni, srednjoročni i dugoročni najam. Bavimo se ne samo čišćenjem i popravcima, ali također dočekivanjem gostiju, promicanjem ponude i komunikacijom s kupcima. Vi nam samo prepustite svoj stan i uživajte u zaradi. Samo nam prepustite svoj stan i uživajte u dobiti.
  • Promocija nekretnina Kao tvrtka KokoStay promoviramo nekretninu na društvenim mrežama i ostalim kanalima, pridobivamo klijente i informiramo ih o detaljima nekretnina i smještaja, međutim, briga o 4 nakretnini (čišćenje, popravci, priprema za prijem gostiju, provjera objekta NAKON što se gosti odjavljuju, itd.) ostaje odgovornost vlasnika.

Uvijek se obračunavamo po modelu PROVIZIJE ZA REZULTAT.

Provizija varira ovisno o odabranom modelu suradnje i ostalim individualno dogovorenim detaljima suradnje. Ukoliko ste zainteresirani, kontaktirajte nas kako bismo dogovorili detaljnu ponudu.

Ovisno o modelu suradnje, ugovor se može sklopiti na određeno ili neodređeno vrijeme. Svi detalji se dogovaraju pojedinačno.

Da, prilikom utvrđivanja uvjeta suradnje zajednički određujemo kada i koliko vremena se izdvaja za osobni boravak vlasnika nekretnine bez dodatnih naknada.

Da, vaš individualni KokoStay savjetnik pomoći će vam da odaberete pravu cjenovnu i promotivnu strategiju u skladu s vašim ciljevima.

Da, kao vlasnik dobit ćete pristup web stranici na kojoj ćete pronaći sve informacije o rezervaciji svoje nekretnine. Dodatno, na zahtjev, jednom mjesečno možete dobiti detaljno izvješće.

Da, kao KokoStay, surađujemo s pouzdanim profesionalcima u industriji nekretnina, tako da vam možemo ponuditi podršku ako želite ulagati.

Ukoliko ste zainteresirani, pišite nam na kontakt@kokostay.com.

Izvrsna usluga. Stručna podrška. Jedinstvena mjesta.