Provedite jesen u Hrvatskoj! - KokoStay

Reset Password

Your search results
02/07/2024

Provedite jesen u Hrvatskoj!

Wyjątkowa jesień w chorwacji
Danas nekoliko riječi o tome zašto je jesen u Hrvatskoj odlična opcija za odmor! Iako mnogi ljude Hrvatsku povezuju kao tipično ljetno odredište tijekom vrhunca turističke sezone u Europi (lipanj-kolovoz), rujan i listopad u posljednje vrijeme sve više osvajaju srca ljubitelja ovog odredišta. Zašto?
  • Temperatura vode je i dalje ugodna, a vrijeme je uglavnom izvrsno (mogu se pojaviti oborine ili oblaci, ali i za to postoji rješenje!).
  • Na plažama, rivama, u restoranima ili Nacionalnim parkovima znatno je manje ljudi, što omogućava ugodnije iskustvo.
  • U većini mjesta cijene padaju. Mislim ne samo na cijene smještaja, već i cijene u restoranima ili parkovima. Čak je i najam brodova jeftiniji—vrijedi iskoristiti.
  • Vrijeme je mnogo ugodnije i pogodnije za odmor s kućnim ljubimcima. To je definitivno sigurnije za vašeg ljubimca nego vrućina tijekom vrhunca sezone.
  • Oni koji vole aktivan odmor mogu uživati u nevjerojatnim pogledima duž biciklističkih staza ili penjališta, a zahvaljujući nešto nižim temperaturama, mogu vidjeti više u sigurnijim uvjetima.
  • Čak je i razgledavanje starog grada ugodnije kada se ne znojite i ne pitate se koliko će još trajati, jer visoka temperatura ne omogućava potpuno usredotočenje i doživljaj.
  • U to vrijeme i dalje možete iskoristiti mnoge atrakcije koje su dostupne ljeti. Vođene ture, piknik s Robinsonom na Hvaru, vožnja motornim brodom, razgledavanje povijesnih crkava, muzeji, prekrasni zalasci sunca, nevjerojatan pogled sa SkyWalk Biokovo (provjerite dostupnost zbog vremena!) ili degustacije na vinskim stazama. To je samo dio mogućnosti koje vam Hrvatska nudi u jesen. Niste bili? Provjerite sami. Zaljubit ćete se!  

Dodaj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.